Gathering of the World Masters 2019

Opening Sportplaza 2019
19 May 2019

Kempoka van Imperator Martial Arts zijn aanwezig op de Gathering of the World Masters in Bridlington, Groot Britannië. Tijdens dit event op 25 en 26 mei worden grootmeesters en scholen uit heel Europa uitgenodigd. Kennisuitwisseling en vriendschap staat centraal tijdens dit weekend. Sifu Derby Haagsma behoort tot een van de grootmeesters die workshops verzorgen.

Het weekend wordt georganiseerd door de Martial Arts Federation of Great Britain en vindt plaats in het historische Bridlington Royal Spa. 34 grootmeesters zijn uitgenodigd om hun technieken en kennis uit te dragen over de landsgrenzen heen. In oktober organiseert Imperator Martial Arts mede de Nederlandse tegenhanger – de Masters Convention – in Rotterdam. Tijdens deze derde editie zullen veel clubs ook aanwezig op de Gathering of the World Masters naar Rotterdam reizen. Dit vriendschappelijke netwerk van vechtsportscholen draagt bij aan de continue ontwikkeling van kempo in Rotterdam én oosterse vechstport in Europa.

Kempoka van Imperator Martial Arts zijn aanwezig op de Gathering of the World Masters in Brindlington, Groot Britannië. Tijdens dit event op 25 en 26 mei worden grootmeesters en scholen uit heel Europa uitgenodigd. Kennisuitwisseling en vriendschap staat centraal tijdens dit weekend. Sifu Derby Haagsma behoort tot een van de grootmeesters die workshops verzorgen.